Do Podturne sa vskutku oplatí prísť za dobrým jedlom. Počas vybraných víkendov sa tradične kvalitná pizzeria premení na gurmánske nebo. Šéfkuchár Ján Dudáš veľmi úspešne kombinuje najnovšie trendy v gastronómií s tradičnými a často už aj zabudnutými receptami našich starých materí. Plesová sezóna je v plnom prúde a prednedávnom mohli chuťové bunky každého gurmána poriadne zaplesať nad skvostnými výtvormi v podobe- pomaly pečeného bravčového bôčika na tokajskom víne či veeeľmi dlho a dobre duseného hovädzieho krku so žemľovým knedlíkom a ďalších pochúťok. V plnej miere sa tu riadia zásadou využívania regionálnych ingrediencii a poctivej domácej prípravy. Už teraz sa zbiehajú slinky na ďalší kulinársky zážitok v Podturni v podaní tímu z reštaurácie Ma-mi Style.
Ps. Ak si kreatívny a šikovný kuchár a máš chuť sa naučiť nové trendy v gastronómii, zúčastňovať sa na rôznych seminároch a súťažiach, môžeš práve ty dostať šancu pracovať v mladom kolektíve po vedením skúseného šéfkuchára. Napíš na jandudas.jd91@gmail.com alebo zavolaj na 0948 240 630 a uvidíš, čo je v tebe.